top of page
IMG_6577b_edited.jpg

Over Els

Leer te vertrouwen op je eigen keuzes, zelfgekozen duurzame oplossingen en kies ervoor om verantwoordelijkheid  te nemen  voor jouw aandeel in dit conflict.

Benut je eigen kwaliteiten vanuit verbinding met jezelf en de ander om te komen tot duurzame oplossingen op langere termijn voor de kwestie die tussen jullie speelt.

Mijn missie

​Ik geef stem aan en breng verbinding aan mensen in een bemiddelingscontext zodat ze erkenning ontvangen voor hun visie en hun waarheid. Zo ontstaat er opnieuw bereidheid om met elkaars belangen rekening te houden en tot duurzame oplossingen te komen voor een bepaald conflict.

Ik wil mensen inspireren dat het anders kan. 

Dat ze niet klem hoeven te zitten in een conflict dat tussen hen speelt.  

Dit alles vanuit een diepmenselijke behoefte aan verbondenheid.

Ik wil een bijdrage leveren in het verder uitdragen van de kracht van bemiddeling vanuit eigen beleving en persoonlijke groei.

IMG_6619b.jpg

Mijn aanpak

Ik doe appel op ieders verantwoordelijkheid tijdens het bemiddelingsproces ​ongeacht de gekozen eindoplossing.

Ik geloof erin dat de wijsheid voor oplossingen in de mens zelf zit en dat je deze a.d.h.v. juiste methodieken, interventies naar boven kan halen (“parel in ieder van ons”).

Ik geloof hierbij in communicatie waarin mensen elkaar kunnen terugvinden op een dieper niveau en opnieuw kunnen verbinden ongeacht de gekozen eindoplossing waar beiden kunnen achterstaan.

​Ik geloof in duurzame oplossingen op maat van mensen, die de relatie niet nodeloos moet schaden, maar in respect tot de ander kan herstellen of afronden

IMG_6503b.jpg

Mijn praktijk

​Ik verwelkom je graag in mijn praktijk te Lier, Paaiestraat 24.

 

Een (gespreks)ruimte waarbinnen je in een veilig kader je verhaal kan neerleggen.

 

Welkom!

IMG_6645b.jpg
bottom of page